Orange Y-Games a VÚB Y-Con 2019

20.08.19 14:08

Čas čítania 02:01

YGames

Zdieľať tento článok:

Tretí májový víkend bude v Bratislave skutočne veľkolepý. Dve veľké podujatia prichádzajú do refinery gallery 17.-19. mája 2019 a ty pritom nesmieš chýbať.

Prečítaj si tie najdôležitejšie informácie:

Tretí májový víkend bude v Bratislave skutočne veľkolepý. Dve veľké podujatia prichádzajú do refinery gallery 17.-19. mája 2019 a ty pritom nesmieš chýbať. Čo ťa čaká a neminie na Y-Games a Y-Con sa dozvieš v nasledujúcich riadkoch.

Orange Y-Games 2019 - herný festival s BYOC turnajom. Najväčšie herné podujatie na Slovensku, ktoré každoročne priláka stovky domácich a zahraničných hráčov a tisícky návštevníkov.

Herný turnaj prebieha v tituloch CS:GO, League of Legends, Hearthstone, PUBG, NHL 19 (PS4) a FIFA 19 (PS4). Tí najlepší hráči získajú skvelý finančný prizepool a dôležité body do ďalších SK/CZ turnajov, zároveň však majú šancu zažiť atmosféru veľkých herných podujatí, zabaviť a spoznať nových ľudí. Registráciu do turnaja a kompletné info nájdeš tu:

Registrácia

Okrem turnaja ti Y-Games prináša skvelé free-to-play zóny, kde si môžeš vyskúšať nové technológie, zahrať sa najnovších herných strojoch a navštíviť niektorý z desiatok partnerských stánkov. Čaká na teba aj virtuálna realita, kvízy, prednášky, miniturnaje o hodnotné ceny a rôzne iné sprievodné aktivity.

VÚB Y-Con 2019 - festival cosplay & pop kultúry. Jedinečné spojenie viacerých žánrov prináša toto stretnutie milovníkov cosplay, fantasy, sci-fi, filmov a seriálov do refinery gallery. Bohatý program zaručene poteší všetky vekové kategórie.ia

Tento rok sa môžeš tešiť na výnimočného hosťa - slovenského herca a kaskadéra Vladimíra Furdika, ktorého pozná celý svet vďaka seriálu Game of Thrones, kde stvárnil obávaného Night Kinga (Nočného kráľa). Mrazivá atmosféra Hry o tróny zasiahne do všetkých súčastí VÚB Y-Con. Už teraz sa môžeš tešiť na kvízy, súťaže, prednášky a cosplay venovaný tejto tematike.

K VÚB Y-Con neodmysliteľne patrí aj cosplay súťaž. 5 skvelých medzinárodných porotcov - Ori Cosplay (Srbsko), Luce Cosplay (Taliansko), Nana Kuronoma (Rakúsko), Yuriko Seira (Maďarsko) a Hikari Green (Japonsko) a množstvo skvelých súťažiacich predvedie svoje nefalšovaný talent a ukážu tie najlepšie kostýmy populárnych postáv. Môžeš tak naživo stretnúť svojich hrdinov nielen z hier.

Kde sú hry a online svet nesmú chýbať ani populárni streameri a youtuberi. Y-Games a Y-Con ti ponúkajú jedinečnú príležitosť sa s nimi osobne stretnúť, odfotiť a porozprávať. Viac ako 40 medzinárodných a domácich hostí na teba čakú už 17.-19. mája. Populárne mená ako Sajfa, Naked Bananas, Ivan Dev1 Lazarov, Strapo a mnohí ďalší sa postarajú o tvoju dokonalú zábavu.

Orange Y-Games a VÚB Y-Con ti toho prinesú ešte omnoho viac. Sleduj náš web pre viac informácií a daj nám like na Facebooku.


Lístky v predpredaji na obidve podujatia nájdeš tu: Lístky

Zdieľať tento článok: