Veľké ešportové zážitky s Orangeom

Martin Holubec Holubec

13.10.21 09:24

Čas čítania 01:20

EsportoveZazitky

Zdieľať tento článok:

Orange ti prináša jedinečné ešportové zážitky na majstrovských turnajoch jesene 2021!

Orange ti prináša majstrovské zážitky na majstrovských turnajoch jesene 2021. Zapojením sa do súťaže máš šancu zažiť dva jedinečné ešportové zážitky - finále európskeho turnaja V4 a medzinárodné Majstrovstvá Sveta 2021 v izraelskom Eilate a zároveň si odkiaľkoľvek užiť priamy prenos ešportových zápasov vďaka mobilným dátam. Okrem toho súťažíš o nový Xbox Series S, Apple Airpods Max či laptop Lenovo Legion 5 Pro. Nezmeškaj túto príležitosť a registruj sa ešte dnes. V registrácii zadáš údaje pre marketingové účely spoločnosti Orange Slovensko, a.s. a si automaticky zaradený do žrebovania.

Majstrovstvá sveta 2021 v Eilate

Vyhraj cestu pre dve osoby do izraelského Eilatu a zaži Majstrovstvá sveta v ešportoch na vlastnej koži! Na šampionát vycestujete so slovenskou CS:GO reprezentáciou, ktorá deň pred MS zabojuje o miestenku vo "Wildcard Preliminary tournaments". Okrem toho máte možnosť vidieť a stretnúť najlepších hráčov sveta či spoznať krásy populárneho izraelského letoviska!

V4 Future Sports Festival

Jeden z najväčších európskych ešportových turnajov V4 Future Sports Festival sa aj tento rok koná v neďalekej Budapešti. Bežný divák sa tento rok na turnaj nedostane, no ty máš vďaka Orangeu jedinečnú príležitosť zažiť turnaj na vlastnej koži. Na podujatie ťa odvezie Ivan "Dev1" Lazarov na svojom automobile a nepôjdeš sám - môžeš so sebou vziať aj ďalšiu osobu! Ak chceš zažiť skvelý ešportový víkend v Budapešti, neváhaj a zaregistruj sa ešte dnes do našej súťaže!

Vecné ceny

Okrem ešportových podujatí si Orange pre vás pripravil aj skvelé vecné ceny.

Herný laptop Lenovo Legion 5 Pro 16ACH6H s maximálnym výkonom, novučičká konzola Xbox Series S s hrou FIFA 22 + Game Passom na pol roka a 12000 FIFA Points či luxusné Apple Airpods Max.

REGISTRUJ SA EŠTE DNES TU


Zdieľať tento článok: