Kvalifikácia na Y-Games PRO Series ide do finále ! Kto zabojuje o posledné miesta v lige ?

Martina Juhásová

08.04.22 14:08

Čas čítania 01:21

YGamesPROSeries

Zdieľať tento článok:

Sleduj dnešný livestream od 18:00 a zisti naživo spolu s nami.

Uzavretá kvalifikácia na Y-Games PRO Series odštartovala včera prvými zápasmi, v ktorých všetky pozvané a kvalifikované tímy bojovali o postup do ďalšej fázy. Kvalifikácia, ktorá sa hrá systémom Single Elimination Bracket, Best of 3 zápasy pokračuje dnes finále od 18:00.

Tímy v otvorenej kvalifikácií boli pozvané na základe rebríčka portálu eplayer.cz, ktorý prináša ranking česko-slovenských CS:GO tímov - Gifted.Gaming, Fadee Gaming, DEFEATERS, Team Narcis, GLORE a Brute. Navyše sa do closed kvalifikácie zapojili aj dva tímy - 1 Day Heroes a Rulers Esports, ktoré sa do nej prebojovali z predchádzajúcej open kvalifikácie.

Najlepšie výkony počas kvalifikácie zatiaľ predviedli tímy 1 Day Heroes, Gifted.Gaming, Team Narcis a Fadee Gaming, ktoré postúpili do dnešného finále kvalifikácie. Keďže do základnej časti Y-Games PRO Series postupujú až dva tímy, na dnešnom programe sú už len 2 vzájomné zápasy. Tie začínajú od 18:00 a 21:00 a môžeš ich sledovať na našom Twitchi.

Program kvalifikácie:

  • 18:00 - 1dayHeroes vs. Gifted Gaming
  • 21:00 - Team Narcis vs. Fadee Gaming

Ktoré tímy zvíťazia a postúpia do našej ligy s prizepoolom 41 000€? Sleduj livestream už dnes.

Dnes okrem kvalifikácie prebehne aj zlosovanie základných skupín Y-Games PRO Series. 16 tímov bude rozdelených do 2 skupín, v ktorých budú súperiť systémom Round-Robin BO1 a zbierať tak dôležité body do tabuľky.

Žrebovať budeme z nasledujúcich košov:

  1. zahraničné tímy - BIG Academy, PACT, Alternate aTTax, AGO, ONYX, Budapest 5
  2. SK/CZ tímy #1 - eSuba, Enterprise, Dynamo Eclot, Entropiq Prague
  3. SK/CZ tímy #2 - Dark Tigers, Inside Games, Sampi.Tipsport, Cryptova
  4. kvalifikované tímy

Žrebovanie prebehne dnes po skončení posledného zápasu kvalifikácie. Okrem toho spoznáš bližšie aj formát našej ligy. Sleduj preto finále kvalifikácie naživo a drž palce svojim favoritom.

Druhú sezónu Y-Games PRO Series ti prinášajú hlavní partneri VÚB Banka,FORTUNAaQorpo.

Zdieľať tento článok: