League of Legends predstavuje nový 2v2 arénový režim v rámci letnej udalosti Soul Fighter

Štefan Švec

28.06.23 10:10

Čas čítania 02:27

League of Legends

Zdieľať tento článok:

Zdroj: Riot Games

League of Legends zaviedlo nový arénový režim ako súčasť letného eventu Soul Fighter, v ktorom štyri tímy po dvoch hráčov zápasia medzi sebou, čím výrazne mení bežné 5v5 zápasy na Summoner's Rift.

V blogovom príspevku s letným eventom opisuje vedúci dizajnéru Daniel "Riot Maxw3ll" Emmons arénu ako zmes League a Teamfight Tactics, zameranú hlavne na rýchlejší prístup do akcie, nútiť vás reagovať na veľké posily a lákať vás na vyskúšanie naozaj šialených bláznovstiev.

Soul Fighter sa odohráva vo farebnom alternatívnom vesmíre, kde súťažiaci bojujú, aby sa preukázali v Tournament of Souls. Turnaj je súťaž, ktorú organizuje tajomný Boží zrak, v ktorej bojovníci súperia, až kým neostane len jeden.

V novom hernom režime League of Legends s názvom Arena sa objavuje viacero zmien, ako je napríklad funkcia Augment inšpirovaná hrou TFT, zmeny v itemoch a obmedzené množstvo kúziel vyvolávača. Hráči môžu zakázať jednu postavu pred výberom, čo môže viesť k súbojom medzi rovnakými šampiónmi. Boje sa odohrávajú na štyroch nových mapách s jedinečnými terénnymi prvkami. Udalosť Soul Fighter prináša nové vzhľady pre šampiónov a mnohí fanúšikovia sa domnievajú, že by mohla súvisieť s nadchádzajúcou hrou Project L.

Hráči sa môžu jednotlivo alebo s parťákom prihlásiť do arény ako tím dvoch hráčov. Každý zápas má viacero kôl a každé kolo má fázu nákupu a fázu boja, v ktorej sa stretnete s iným tímom 2v2. Súboje sa budú striedať medzi štyrmi tímami v aréne, pričom každá partia má životy, ktoré sa zmenšujú s každou prehrou. Ak ste eliminovaní, budete sa môcť okamžite odhlásiť a znovu prihlásiť do ďalšieho zápasu.

Zdroj: Riot Games

Andrei Van Room, výkonný viceprezident a šéf štúdia League Studio, uviedol: "Veľmi sa tešíme na rôznorodé zážitky v ekosystéme League of Legends, ktoré tvoria udalosť Soul Fighter. Arena, Soul Brawl a Tag Duel vám umožnia zažiť League of Legends, Teamfight Tactics a Wild Rift novými spôsobmi, ktoré prinášajú do hry niečo skutočne nové. Už teraz sa tešíme, čo si hráči pomyslia, keď sa toho chopia."

V rámci hier od Riotu môžete očakávať tieto novinky:

  • League of Legends bude mať nový herný režim s názvom Arena a v klientovi Metagame Experience s názvom Tournament of Souls. V rámci eventu bude tiež uvedený nový šampión Naafiri, Hound of a Hundred Bites. Hráči sa môžu tiež tešiť na nový Soul Fighter 2023 Pass a mnoho nových špecifických skinov.
  • Teamfight Tactics bude mať tiež nový herný režim s názvom Soul Brawl a vlastný jedinečný herný zážitok v klientovi. Fanúšikovia TFT sa môžu tiež tešiť na nového Chibi Gwen Tactician, Soul Fighter Event Pass a novú arénu Tournament of Souls.
  • League of Legends: Wild Rift nebude vynechaný. Dostane nový herný režim s názvom Tag Duel spolu s vlastným herným zážitkom v klientovi. Postava Nilah the Joy Unbound sa tiež dostane do mobilného sveta, rovnako ako Soul Fighter Event Pass. Wild Riftu sa navyše dostane kopec skinov zameraných na Soul Fighter.
  • Poslednou je karetná hra Legends of Runeterra. Runeterra podobne dostane svoj vlastný Soul Fighter Event Pass s novými emotmi a karetnými štýlmi.

Viac informácií nájdete v oficiánom príspevku od Riot Games. Nezabudni nás sledovať na Facebooku a Intagrame, aby si bol v obraze o najnovších herných a e-športových novinkách.

Zdroj: Destructoid, Gamespot, Riot Games

Zdieľať tento článok: