Legendárny kennyS po šiestich rokoch opustil G2 Esports a vráti sa do hry v drese Falcons!

Dávid Sollár

16.11.22 20:00

Čas čítania 01:20

CS:GO

Zdieľať tento článok:

Zdroj: Starladder

Scéna Counter-Striku prepuká nadšením, možnosť prechodu na Valorant bola definitívne zamietnutá. Francúzsky sniper Kenny "kennyS“ Schrub sa vracia do hry. V posledných dňoch je okolo Kennyho rušno, najprv sa rozlúčil s G2 a následne podpísal kontrakt s organizáciou Falcons.

KennyS opäť stredobodom pozornosti, navyše sa po 18 mesiacoch vracia na scénu. Práve posledný rok a pol bol tento hráč na lavičke G2 Esports, to už ale neplatí. Organizáciu opustil po takmer šiestich rokoch. Nasledovalo okamžité oznámenie návratu v drese Falcons, kde sa stretne s ďalšími svojimi krajanmi. Medzi nimi sú aj slávne mená – NBK- a misutaaa, ktorý sa preslávil počas pôsobenia vo Vitality.

Hádanka v podobe Kennyho budúcnosti je vyriešená, fanúšikovia CS:GO neskrývajú obrovskú radosť. Počas dlhej nečinnosti vznikalo množstvo otáznikov ohľadom budúcnosti hráča a dokonca sa vynorili špekulácie, podľa ktorých mohol kennyS prejsť na hru Valorant. Dokonca mal podstúpiť skúšku v tíme Alliance, na dohodu však neprišlo.

„Myslím, že si zaslúžim šancu ukončiť kariéru trochu inak, ako na lavičke. Som rád, že mám možnosť veci zmeniť. Je super byť naspäť a som naozaj šťastný,“ okomentoval svoj návrat kennyS pre rozhovor s Dexerto.

Víťaz majoru Dreamhack Open Cluj-Napoca z roku 2015 bude vo svojej kariére pokračovať po boku krajana Nathana "NBK-" Schmitta, s ktorým hral v roku 2017 za francúzsku zostavu G2 Esports. Kenny ďalej prezradil, že práve NBK- patril medzi faktory, ktoré prispeli k jeho návratu.

„NBK- je jeden z tých, ktorí ma vždy rešpektovali ako hráča a viem, že stále rešpektuje. Hral som veľa majorov a zmeškať Rio bolo pre mňa bolestivé. Budeme sa snažiť kvalifikovať na BLAST Major. Je to najväčší ciel a niečo, čo mi dodáva motiváciu,“ povedal 27-ročný kennyS.

Motiváciu má tento legendárny sniper viac než dobrú. Spomínaný BLAST Major sa bude hrať v máji 2023 v Paríži. Práve účasť na majori v tomto meste by bol pre francúzskych Falcons splnený sen.

Falcons majú nasledovnú zostavu:

  • Nathan "NBK-" Schmitt
  • Kévin "misutaaa“ Rabier
  • Kenny "kennyS“ Schrub
  • Ali "hAdji“ Hainouss
  • Jordan "Python“ Munck-Foehrle
  • Steeve "Ozstrik3r“ Flavigni (tréner)

zdroj: HLTV, Dexerto, Twitter

Zdieľať tento článok: