DEV1 odhalil svoj tajný herný boost. Teraz ho môžeš získať aj ty

Štefan Švec

11.04.22 16:30

Čas čítania 01:32

JaguarFox

Zdieľať tento článok:

Zdroj: JaguarFox

Známy influencer si hranie užíva viac než kedykoľvek predtým a tentokrát mu k tomu nepomohol žiaden hardware.

Ivan Lazarov alias DEV1 je úspešný slovenský hráč a streamer, ktorý si dá záležať na svojej životospráve a gamingovom príslušenstve. Svoj hráčsky arzenál nedávno doplnil produktami, ktoré z neho za monitorom spravili absolútneho predátora.

Zdroj: JaguarFox

„Vždy som sa snažil mať vymakaný gamingový setup, aby som v hre dosahoval top výsledky. To čo ale mnoho ľudí podceňuje, sú výživové doplnky, ktoré naozaj môžu dopomáhať k lepším výkonom, či už posunúť fyzické možnosti alebo následne aj regenerovať po náročnom celonočnom “drtení.”“

Reč je o značke JaguarFox, ktorá práve prichádza na trh s novými produktami určenými špeciálne pre všetkých hráčov a e-športovcov. V ich portfóliu nájdeš chutné Gaming Energy Bars s vanilkovou alebo čokoládovou príchuťou. Tyčinky obsahujú moderný sacharid palatinózu, vďaka ktorému sa energia uvoľňuje do tela postupne. Zasýti ťa tak na dlhú dobu a ešte aj skvelo chutí.

Ďalším produktom v poradí sú Stamina kapsule, s ktorými zabudneš na únavu či stres a užiješ si hru naplno s čistou mysľou. Kapsule majú neutrálnu chuť a poriadne ťa nakopnú.

Zdroj: JaguarFox

Play Shot je tu pre teba, ak si pripravený/á na rank-up a výhry. Kompaktné balenie 10 ml ťa udrží na stoličke plne v strehu a nebudeš si musieť pauzovať hru každú chvíľu, ako pri klasických energetických nápojoch. Len plná energia, focus a žiadny stres.

Nikto, komu záleží na dobrých výsledkoch, by nemal zanedbávať ani oddych. Aj tu prichádza JaguarFox s chutným Pause Shotom, vďaka ktorému necháš svoje telo dobiť si baterky prirodzeným spôsobom. Bude sa ti ľahšie zaspávať, získaš hlbší pocit pokoja a dobrú náladu.

Podávaj aj ty výkony ako DEV1, ktorý sa rozhodol o túto novinku podeliť aj s ostatnými: „Nové produkty od JaguarFox odporúčam všetkým, ktorí sa vo svojej hre chcú skúsiť zlepšovať rýchlejšie, vedia, že telu treba dodať aj kvalitný oddych a chcú si hru užiť naplno.“😊

Zdroj: JaguarFox

JaguarFox je vhodný pre e-športovcov, ale aj náruživých hráčov, ako si ty. Ak chceš vládnuť hernej divočine musíš byť dravý ako jaguár a bystrý ako líška.

Klikaj https://bit.ly/JFxYZONE a obohať svoj gamingový arzenál o vychytané výživové doplnky.

Zdieľať tento článok: