Microsoft predstavil na E3 multiplayer hru Halo Infinite

Miriam Kubovová

14.06.21 14:04

Čas čítania 01:09

Halo Infinite Multiplayer

Zdieľať tento článok:

Zdroj: Halowaypoint

Hra Halo Infinite Multiplayer vyjde na povrch koncom tohto roku a bude pre všetých zadarmo!

Na nedeľnom brífingu Xbox E3 prezradil Microsoft podrobnosti o multiplayerovej hre Halo Infinite. Hra Halo Infinite Multiplayer bude dynamická, neustále sa vyvíjajúca a vyjde na povrch koncom tohto roku na konzoly Xbox a PC.

Halo Infinite stavia na starších základoch tejto série, ponúka prvky akcie, zábavy, ale aj zvratov a napätia a približuje sa skôr k Halo 3, napríklad vybavením a unikátnymi zbraňami. Sľubujú, že jeho multiplayerová verzia bude neustále aktualizovaná s novým obsahom, dobre vybalancovanými zápasmi, jedinečnými módmi a multiplayer bude podporovať až 120 FPS (snímok za sekundu). V spoplatnenej kampani sa zasa môžeme tešiť na mimoriadne úrovne kampaní v histórii franchise.

Vývojár 343 ponúkne beta testy pre Halo Infinite už začiatkom leta. 343 pozve vybraný počet ľudí na „obmedzený technický náhľad pred jej vydaním“ s cieľom stresového testovania hry, aby bol najnovší Halo dobre pripravený na uvedenie na trh.

Zdroj: halowaypoint.com

Zaregistrovať sa do bezplatného programu Halo Insider môžete TU.

Ako Halo Insider budete mať príležitosť pravidelne poskytovať spätnú väzbu a postrehy, ktoré pomôžu vývojárom pri zlepšovaní hry. Spustenie beta verzie sa má začať neskôr v lete, zaregistrujte sa a využite svoju šancu zúčastniť sa.

Aj keď ešte nevieme presný dátum vydania hry, vieme, že to bude niekedy v decembri 2021 a multiplayerová verzia hry bude zadarmo.

Ďalšie podrobnosti o multiplayerovej hre Halo Infinite budete môcť sledovať už dnes o 17:00:


Zdroj: GameSpot

Zdieľať tento článok: