MSR 22 – Ktoré tímy sa stretnú v prvých zápasoch CS:GO turnaja?

Martina Juhásová

30.09.22 22:43

Čas čítania 01:31

MSR2022

Zdieľať tento článok:

TOP 8 tímov odštartuje svoje zápasy už v stredu 12.10. Spoznaj bližšie formát majstrovského turnaja.

Fortuna CS:GO turnaj štartuje svoje prvé zápasy už v stredu 12.10. TOP 8 SK/CZ tímov počas Dr.Max Majstrovstiev SR v elektronických športoch zabojujú o prizepool 17 000€ a my sme spoznali už prvé zápasové dvojice.

Tento rok sa bude CS:GO turnaj hrať formátom Double Elimination Bracket. Po prvých 4 zápasoch teda porazené tímy budú mať šancu zabojovať o postup do ďalších fáz turnaja v lower brackete. Naopak víťazi úvodných zápasov postúpia do Upper bracket semifinále a následne do finále. Víťaz Upper bracket si tak zabezpečí priamu miestenku do Grandfinále a výhodu 1 mapy v BO5 zápase.

Prvé zápasy MSR 22 sú preto veľmi dôležité a môžu tímom uľahčiť, ale aj sťažiť, cestu za titulom. Fortuna CS:GO turnaj začína už v stredu 12.10. Tímy budú hrať priamo z Nitry, avšak ešte bez prítomnosti divákov. Súboje môžete sledovať naživo od 16:00 na twitch.tv/yzonesk. Čakajú nás nasledovné zápasy:

  • Dynamo Eclot vs. GLORE
  • Entropiq Prague vs. Enterprise
  • Cryptova vs. Sampi.Tipsport
  • eSuba vs. Team Narcis

Tímy boli seedované do zápasov na základe umiestnenia v lige PRO Series (Dynamo Eclot, eSuba, Cryptova ,Entropiq Prague) a na základe ich poradia v eplayer rankingu (Enterprise, Sampi.Tipsport, Narcis, GLORE).

Turnaj bude pokračovať následne vo štvrtok 13.10. už pred live publikom v areáli Agrokomplex Nitra. Aj ty sa môžeš zúčastniť turnaja naživo, stačí si zakúpiť vstupenku a prísť sa pozrieť na turnajové zápasy do haly M5. Lístky na podujatie platia aj na súbežnú výstavu Autosalón Autoshow a nájdeš ich v predpredaji tu.

MSR 22 okrem herného turnaja prinášajú aj výstavnú a hernú zónu. Na podujatí si budeš môcť vyskúšať virtuálnu realitu, zabaviť sa v obrovskej Nintendo zóne, zahrať sa na najnovších strojoch značky Lenovo a ďalších herných značiek. Okrem toho si môžeš zašportovať aj v špeciálnej futbalovej Wolt zóne, kde ťa čaká klasická aj virtuálna verzia tohto obľúbeného športu – 1vs1 futbal a FIFA konzolová obývačka, či vyskúšať Laser Game. Pre viac info klikaj na našu podstránku tu.

CS:GO turnaj ti prináša FORTUNA a Qorpo. MSR 22 ti prinášajú generálni partneri Dr.Max a 4ka.


Zdieľať tento článok: