YouTuber a hráč sa stal farmárom. FiFqo si odniesol hlavnú výhru v podobe desiatok tisíc eur!

Štefan Švec

20.12.22 12:10

Čas čítania 03:23

FiFqo

Zdieľať tento článok:

Zdroj: Markiza

FiFqo je známy slovenský YouTuber a častým hosťom československých e-športovvých udalostí ako aj pre Y-Games Pro Series. Mladý YouTuber sa zúčastnil 14. sezóny reality šou Farma, z ktorej si odniesol tučnú odmenu.

Čo sa týka hernej scény, tak Filip “FiFqo” Jánoš je neprehliadnuteľnou postavou na domácej e-športovej scéne, hlavne čo sa týka Clash Royalu. Niekoľkokrát zúčastnil aj ako e-športový komentátor.

Filip sa momentálne venuje tvorbe obsahu, ktorý je poslednou dobou inej príchuti, keďže sa prihlásil do populárnej reality šou Farma, kde aj vyhral hlavnú cenu kvôli svojmu dôvtipu. Nezľakol sa ani fyzickej práce, v ktorej síce nevynikal, čo sa však týkalo vedomostných aktivít, tak patril mnedzi najlepších.

Dvometrový chalan so špecifickým hlasom a vždy inou farbou vlasou sa na Farme stal neprehliadnuteľným. Vo finále zostal s ďalšími dvoma súťažiacimi, Martinou Korbocovou a Michalom Mošpanom. Jeho zručnosť a popularitu mu pri SMS hlasovaní zaistila viac ako polovicu všetkých hlasov. FiFqov triumf bol na konci odmenený bohatou výhrou 75 000 EUR.

V rozhovore pre televíziu Markíza zdieľal, že peniaze použije na zaobstaranie vlastného bývania. 500 EUR venuje, tak ako sľúbil, kolegyni z Farmy Giuliane. Jeho priebeh Farmou je natočený na videách, ktoré nájdete na FiFqovom YouTube kanáli.

Zdroj: Refresher, PLAYzone

Zdieľať tento článok: