Skupinové duely a štvrťfinále nám prezradili, kto zabojuje o finále UNI MSR v Rocket League!

Adam Zachar Zachar

11.01.23 11:30

Čas čítania 02:23

SUEL Masters

Zdieľať tento článok:

Zdroj: flickr

Známa oddychová hra na turnaji jednoznačne nemohla chýbať.

Nový ligový formát v rámci UNI MSR ( Univerzitné majstrovstvá SR ) a SUEL ( Slovenská univerzitná ešportová liga ) priniesol zaujímavé strety vo všetkých súťažiach. Inak tomu nie je ani v Rocket League SUEL Masters powered by Henkel Slovensko. Jednotliví reprezentanti majú možnosť bojovať o finančný prizepool 650€, ktorý je rozdelený takýmto spôsobom:

  1. miesto – 360 €
  2. miesto – 180 €
  3. miesto – 90€

Účastníci sa po registrácii zúčastnili bojov v základných skupinách A a B, kde výhra znamenala 3 body, remíza 1 bod a prehra 0 bodov. Hralo sa systémom BO5 a postupu sa tešili konkrétne 4 tímy z oboch skupín.

"Áčko" jasne ovládli UCM TEDI Bears Rubby s plným bodovým ziskom. Hneď za nimi skončili ESTUBA, ktorá prehrala jediný zápas a to s prvým menovaným. Z tretej a štvrtej pozície prešli ďalej UNIZA esports a UCM TEDI Bears Rotta. Smoliari WeHitBall sa ako jediný tím skupiny nezúčastnia štvrťfinále.

Tabuľka a postupujúci zo skupiny A:

Zdroj: yzonesk

"Béčko" bez najmenších problémov spadalo pod réžiu ESTUBA Muffinz, ktorý sa tak stal zatiaľ najlepším tímom turnaja. Druhé miesto vďaka skóre obsadili ESTUBA Blaze so 6 bodmi. Tretí UKF E SPORT a štvrtý Dobreráno postúpili s rovnakým počtom "bodíkov", kde tentoraz rozdiel predstavoval počet inkasovaných striel do priestoru brány. UNIZA Esports B sa so súťažou na piatej pozícii museli tak rozlúčiť.

Tabuľka a postupujúci zo skupiny B:

Zdroj: yzonesk

Finálna osmička sa následne predstavila v prvej časti PLAY-OFF, kde už išlo skutočne o veľa.

Prvé tri duely sa niesli v duchu čistých víťazstiev UCM TEDI Bears Rubby ( 1A), ktorí sa predstavili proti Dobreráno ( 4B ) a bez vážnejších ťažkostí sa stali prvým celkom semifinále. ESTUBA ( 2A ) si rovnako poľahky poradila s UKF E SPORT ( 3B ). Inak tomu nebolo ani v konfrontácii UNIZA esports ( 3A ) vs ESTUBA Blaze ( 2B ).

Najnapínavejší zápas sa odohral medzi UCM TEDI Bears Rotta ( 4A ) a ESTUBA Muffinz ( 1B ). Druhý menovaný, doposiaľ najlepší tím turnaja sa so súperom poriadne potrápil, no nakoniec sa misky váh naklonili na jeho stranu a po výhre 4:3 sa stali posledným článkom pred bránami finále.

Prehľad štvrťfinálovej časti PLAY OFF:

Zdroj: yzonesk

Semifinále, boj o 3. miesto a samotné veľkolepé finále sa odohrajú dňa 25.1.2023 o 18:00. Celé UNI MSR sa odohrá online formou, sledovať tieto ostré súboje môžeš na našom Twitchi.

Okrem iného sa môžete tešiť aj na ostatné zápasy a prenosy, ktoré budú k dispozícii na našom Twitch kanáli YZONEsk a to konkrétne:

  • 24.1.2023 | 18:00 - Team Fight Tactics (Finále)
  • 26.1.2023 | 18:00 - League of Legends (Semifinále)
  • 27.1.2023 | 18:00 - League of Legends (o 3. miesto + Finále)
  • 28.1.2023 | 18:00 - Counter Strike : Global Offensive (Semifinále)
  • 29.1.2023 | 18:00 - Counter Strike : Global Offensive (o 3. miesto + Finále)

OBROVSKÉ ĎAKUJEME patrí našim partnerom a sponzorom Slovenskej Sporiteľni, Henkel Slovensko a CrazyWolf.

Zdieľať tento článok: