Finále UNI MSR v CS:GO sa blíži! Ako skončili skupinové duely a kto ovládol štvrťfinále?

Adam Zachar Zachar

20.01.23 09:10

Čas čítania 02:03

SUEL Masters

Zdieľať tento článok:

Zdroj: refresher

Záverečné stretnutia sa blížia a s nimi aj samotné finále! Je sa rozhodne na čo tešiť!

CS:GO SUEL Masters powered by Innovation Center (ako znie oficiálny názov turnaja) nám odhalil mená účastníkov semifinále. 4 posledné tímy zabojujú pred bránami finále o zatiaľ najdôležitejšie stretnutia. Turnajom si jednotliví reprezentanti prešli najprv skupinovou fázou a následne prvou časťou play-off a teda štvrťfinále.

Začneme teda skupinovými duelmi. Tímy boli rozdelené do 2 skupín, kde odohral zápas každý s každým vo formáte BO2. Do vyraďovacej časti postúpili 3 najlepšie celky, pričom prvé mužstvo skupiny malo automaticky zaručený postup do semifinále. Družstvá umiestnené na druhej a tretej priečke čakala následovná štvrťfinálová skúška:

  • 2A vs 3B, 3A vs 2B
  • Víťaz zo zápasu 2A vs 3B postúpi do semifinále k tímu 1B, víťaz zo zápasu 3A vs 2B postúpi do semifinále k tímu 1A.

csportal

Prvým semifinilistom sa UCM TEDI Bears Indigo s 10-bodovým ziskom. Tesne za nimi skončili Esport TUKE. Tretie miesto patrilo o ESTUBA Legends, ktorým sa dokázali odpúťať od štvrtého UCM TEDI Bears Bravo vďaka jedinému bodíku. SPU.Ryots sa so súťažou rozlúčili z piateho miesta.

Tabuľkové umiestnenie skupiny A:

yzonesk

V "Béčku" si semifinále poistili borci z Esport UPJŠ s doposiaľ najlepším skóre turnaja. Druhá prička patrila ESTUBe s 9 bodmi a hneď za nimi sa z postupu tešili aj UCM TEDI Bears Echo. UNIZA ESPORTS s troma bodmi ťahali za kratší koniec zo štvrtého miesta a posledné umiestnenie patrilo celku Jokadej Mou.

Tabuľkové umiestnenie skupiny B:

yzonesk

Vyraďovacia fáza automaticky spoznala svojich prvých dvoch postupujúcich - UCM TEDI Bears Indigo a ESPORT UPJŠ. Semifinálové kvarteto doplnili ESTUBA, ktorá zdolala ESTUBA Legends 2:0 v bratovražednom súboji. Esport TUKE rovnakým skóre vyradili UCM TEDI Bears Echo.

Momentálna tabuľka Play-off:

yzonesk

Odmenou okrem prvých pozícii bude pre tímy finančný prizepool 1050 €, ktorý je rozdelený následovne:

  1. miesto – 600 € + putovný pohár SUEL MASTERS + pamätné medaily
  2. miesto – 300 € + pamätné medaily
  3. miesto – 150 € + pamätné medaily

yzone

Semifinále sa odohrá 28.1.2023 o 18:00, duel o 3. miesto a samotné FINÁLE sa uskutočnia 29.1.2023 o 18:00!!! Celé UNI MSR sa odohrá online formou, sledovať tieto ostré súboje môžeš na našom Twitchi.

Okrem CS:GO nás čakajú takisto záverečné stretnutia a prenosy z iných obľúbených hier, ktoré budú rovnako dostupné na našom Twitch kanáli YZONEsk . Konkrétne sa jedná o tieto hry a dátumy:

  • 24.1.2023 | 18:00 - Team Fight Tactics (Finále)
  • 25.1.2023 | 18:00 - Rocket League (Semifinále + o 3. miesto + Finále)
  • 26.1.2023 | 18:00 - League of Legends (Semifinále)
  • 27.1.2023 | 18:00 - League of Legends (o 3. miesto + Finále)

OBROVSKÉ ĎAKUJEME patrí našim partnerom a sponzorom - Slovenská Sporiteľňa, Takeda a CrazyWolf.

Zdieľať tento článok: