Už v sobotu sa koná finále prvej edície FIFA League Cup s finančným prizepoolom 1000 €!

Dávid Sollár

02.02.23 11:00

Čas čítania 01:03

FIFA League Cup

Zdieľať tento článok:

Už túto sobotu sa stretne elita FIFA League Cup, aby si vzájomne zmerala sily v súboji o prizepool 1000 € a takisto 4 hráčske sloty v nadchádzajúcej FIFA PRO League.

Poznáme mená 12 hráčov, ktorí uspeli v základnej časti a postúpili do finále FIFA League Cup. V akcii uvidíme známe mená, napríklad slovenských reprezentantov Dominika "xRevy_13" Révaia, Jozefa "fcst13" Javoreka alebo Lukáša "xLumasa2" Móriho.

Okrem nich sa do bojov zapojí aj hráč maďarského Debreceni VSC a vicemajster FIFA PRO League S4 - Örs "Grisly" Szentgyörgyvölgyi alebo Aleš "K1leris" Kubík, hráč úradujúceho majstra SR z Cryptovy.

Práve tieto a ďalšie mená sa už túto sobotu stretnú v skupinách A až D, pričom každá skupina bude mať 3 účastníkov. Skupinové duely sa budú hrať offstream od 13:00, hrať sa bude zápasovým systémom BO2, pričom do play-off postupujú najlepší dvaja hráči z každej skupiny.

Postupujúcich hráčov môžeš vidieť v akcii aj ty, play-off budeme totiž vysielať naživo! Sledovať FIFA League Cup môžeš v sobotu od 16:00 na kanály YZoneSK. Ak máš svojho favorita, určite ho príď podporiť na stream. Vyraďovacie boje budú prebiehať turnajovým formátom Single Elimination, hrať sa bude systémom BO2.

Okrem spomínaného prizepoolu hráči hrajú o účasť v prestížnej a medzinárodnej FIFA PRO League, kam sa dostane kvarteto najlepších hráčov. V FPL následne vytvoria dva tímy po dvoch hráčoch.

Rozdelenie prizepoolu:

  1. miesto: 600 €
  2. miesto: 300 €
  3. miesto: 100 €

+ 4 najlepší hráči: miestenka vo FIFA PRO League

Partnerom FIFA League Cup je mobilný operátor 4ka.

Zdieľať tento článok: