4ka MSR 2023: Kvalifikácia na Tipsport CS:GO turnaj prichádza už 10.9.! Zapoj sa do súboja o 17 000€!

Martina Juhásová

31.08.23 14:12

Čas čítania 02:16

MSR

Zdieľať tento článok:

Zaisti si s tímom miestenku na offline finále, ktoré sa uskutoční 28.9. - 1.10.2023 v nitrianskom Agrokomplexe.

Majstrovská sezóna sa začína a online kvalifikácia na 4ka MSR 2023 prichádza! Slovenské a české CS:GO tímy môžu zabojovať o svoju miestenku na offline finále už 10.9.2023, stačí sa zaregistrovať do kvalifikácie na našom webe.

Majstrovstvá SR v elektronických športoch CS:GO sa v tomto roku uskutočnia už 28.9. - 1.10. spoločne s výstavou Autosalón AUTOSHOW v areáli Agrokomplex Nitra. Tentokrát sa do súboja o titul Majstra SR, finančný prizepool 17 000€ a putovnú trofej zapojí 6 TOP tímov z domácej scény a ty môžeš byť pri tom.

Registráciu do online kvalifikácie nájdeš TU. 1 víťazný tím si v nedeľu 10.9. vybojuj posledné miesto na offline finále. Do kvalifikácie sa môžu zapojiť všetky SK/CZ profesionálne aj amatérske tímy, pri postupe do stage časti je však potrebné byť zastúpený slovenskou alebo českou ešportovou organizáciou.

Ktoré tímy uvidíš na finále MSR 23 v Nitre?

Minuloročný víťaz - Dynamo Eclot - sa opäť predstaví na pódiu a pokúsi sa o zopakovanie svojho úspechu. Miestenku na 4ka MSR 23 si tento stabilný český tím vybojoval prostredníctvom 3. sezóny našej CS:GO ligy YGames PRO Series, kde sa umiestnili na najvyššom (bronzovom) mieste spomedzi SK/CZ tímov. Druhú miestenku z YGames PRO Series získala zostava tímu SINNERS, ktorý po prvý krát zavítajú na Slovenské majstrovstvá.

Z PRO Series ligy mali na 4ka MSR postupovať až prvé 4 domácie tímy umiestnené na najvyšších priečkach, ale vzhľadom na zmeny v zostavách daných tímov (výmena väčšiny rostera), boli dva sloty nahradené Wild Card organizátora. Tú získali tímy Sampi a Enterprise, ktoré patria k špičke domácej scény a nachádzajú sa na 3. a 4. mieste eplayer.cz rebríčka hneď za SINNERS a Dynamo Eclot.

Piatym tímom, ktorý sa pozrie do Nitry je zostava UNiTY, ktorá získala pozvanie na turnaj na základe tretieho Wild Card organizátora.

6. miesto na Tipsport CS:GO turnaji čaká na teba a tvoj tím. Zapoj sa do kvalifikácie už dnes!

ČO ti prinesie MSR 2023?

Okrem Tipsport CS:GO turnaja sa môžeš tešiť na veľa sprievodných aktivít a programu. Ako návštevník podujatia si budeš môcť vyskúšať virtuálnu realitu, zabaviť sa v obrovskej hernej zóne a vyskúšať jednu z mnohých zaujímavých atrakcií v stánkoch našich partnerov.

Slovenská sporiteľňa ti prinesie Drone racing, v stánku Nintendo si vyskúšaš ich skvelé konzoly a zaujímavé hry. Škoda Slovensko ti prinesie skvelé závodné hry. Okrem toho sa môžeš tešiť na meet and greet zónu od Monster, zaujímavú súťaž o najlepšiu PC zostavu od Fractal Design a mnohé ďalšie.

Okrem toho si môžeš pozrieť aj kompletnú výstavu Autosalón AUTOSHOW, ktorá ti prináša najnovšie modely známych automobilových značiek. Toto všetko v cene 1 lístku.

Viac informácií o MSR nájdeš na našej podstránke TU.

MSR 23 ti prináša generálny partner 4ka, hlavní partneri Tipsport, Slovenská sporiteľňa, ŠKODA, DELL a Monster Energy.

Pozri si aftermovie z minulého roka:

Zdieľať tento článok: