Assassin’s Creed Mirage dostal skladbu od OneRepublic a Mishaal Tamera

Štefan Švec

24.09.23 11:10

Čas čítania 00:53

Assassin's Creed Mirage

Zdieľať tento článok:

Zdroj: YZONE.sk

Ubisoft pripravilo kolaboráciu pre nadchádzajúce veľké vydanie Assassin’s Creed Mirage so svetovými umelcami OneRepublic a Mishaal Tamerom. Spoločnými silami vytvorili neskutočný videoklip, v ktorom sa prepletajú spevácke výkony s Basimovými nemilosrdnými atentátmi.

Ryan Tedder, frontman OneRepublic, využil príbeh a prostredie pripravovanej hry ako kreatívnu inšpiráciu pre text a melódiu pesničky. Zdieľal, že Assassin’s Creed obľubuje od úplných začiatkov, preto je táto kapela vhodným kandidátom pre Mirage, ktorý sa má podľa vývojárov vrátiť ku koreňom série.

„Väčšina ľudí to o mne nevie, ale moja kapela a ja sme komorní gameri,“ vyhlásil Ryan. „Po rozsiahlom turné na blízkom východe som chcel zachytiť ducha tohto regiónu a čo najviac zvukovo odraziť umiestnenie hry. Nemôžem sa dočkať, kedy si naši fanúšikovia a fanúšikovia AC vypočujú, s čím sme prišli. Toto bol pre mňa definitívny moment.“

Mishaal Tamer zopakoval Ryanovu chválu Assassin’s Creed franšízy a nakoniec dodal, že vydať pieseň založenú na najnovšej edícii AC a nahrať ju s OneRepublic, berie ako splnený sen.

Vydanie hry je naplánované na 5. októbra a bude dostupná pre platformy Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, PC a Amazon Luna. Viac o Assassin's Creed Mirage sa dočítaš v našich predchádzajúcich príspevkoch.

Nezabudni nás sledovať na Facebooku a Intagrame, aby si bol v obraze o najnovších herných a e-športových novinkách.

Zdroj: NME

Zdieľať tento článok: