MSR 2024: Poznáme dátum konania Majstrovstiev SR v elektronických športoch 2024 v Nitre!

Martina Juhásová

27.10.23 12:24

Čas čítania 00:48

MSR24

Zdieľať tento článok:

Zapíš si dátum do svojho kalendára a príď sa pozrieť aj na výstavu Autosalón AUTOSHOW.

Budúcoročné Majstrovstvá SR v elektronických športoch 2024 prichádzajú opäť do Nitry! Po 3-krát sa MSR uskutočnia spoločne s výstavou Autosalón AUTOSHOW v areáli nitrianskeho Agrokomplexu. Za cenu 1 lístka tak zažiješ dve skvelé podujatia.

MSR 24 prichádza prvý októbrový víkend od 3.10. do 6.10. a opätovne uvidíš majstrovské zápasy v hale M4. Na vyše 3000 metroch štvorcových výstavnej plochy ti, okrem zápasov v hre Counter-Strike 2, prinesieme skvelý sprievodný program a herné atrakcie. Podujatie ti prinesie stánky technologických značiek s free-to-play zónami, virtuálnou realitou, konzolami a hernými PC, známych streamerov a youtuberov a mnoho ďalšieho.

Pozri si, ako to vyzeralo na 4ka MSR 2023:


Posledný ročník 4ka MSR v hre Tipsport CS:GO priniesol tento rok súboj 6 najlepších SK/CZ tímov. Opätovne svoj majstrovský titul obhájil tím Dynamo Eclot, ktorý vo finále zdolal tím UNiTY esports. 3. priečku obsadil tím SINNERS.

Viac info o MSR 24 ti prinesieme postupne počas roka na našom webe, v oficiálnej udalosti na Facebooku a na sociálnych sieťach.

Zdieľať tento článok: