Pozrite si nadupané Job zmeny, na ktoré sa môžeme tešiť pri nadchádzajúcej expanzii Final Fantasy XIV - ENDWALKER (VIDEO)

Štefan Švec

19.09.21 15:02

Čas čítania 00:43

FFXIV

Zdieľať tento článok:

Zdroj: Final Fantasy XIV

Endwalker je nová expanzia titulu Final Fantasy XIV od štúdia Square Enix. Veľkolepé vydanie môžeme očakávať za 2 mesiace, konkrétne 23. Novembra 2021.

Square Enix nám konečne prezradili, aké Job zmeny môžeme očakávať s príchodom nadchádzajúcej expanzie Endwalker. Navyše nám neváhali ukázať schopnosti nového Reapera a Sagea. Všetko nám odprezentovali v osemnásť minútovom videu, ktoré nájdete nižšie. Najviac nás dostali zmeny u Summonera a Paladina. Summoner bude môcť vyvolávať pôvodných Primalov a využívať ich originálne schopnosti, zatiaľ čo Paladin nebude šetriť počtom gigantických mečov, ktoré zhodí z neba na svojich nepriateľov.

Endwalker je nová expanzia titulu Final Fantasy XIV od štúdia Square Enix. Veľkolepé vydanie môžeme očakávať o dva mesiace, konkrétne 23. novembra 2021. Spomenutá expanzia by mala uzatvoriť viac ako dekádu dlhý príbeh. Titul bude údajne pokračovať ďalej, ale budúce expanzie (keď skončí Endwalker) budú predstavovať úplne iné a nové dobrodružstvá. Ak si Square Enix udrží svoju dlhoročnú tradíciu, že každá expanzia je lepšia ako tá predchádzajúca, tak to bude ozajstná pecka. Pripravte sa na divokú a napínavú jazdu!


Zdieľať tento článok: