Finále UNI MSR skončilo! Pozrime sa, ktoré univerzity majú tých najsilnejších e-športovcov

Štefan Švec

02.02.22 06:00

Čas čítania 01:44

UNI MSR

Zdieľať tento článok:

Zdroj: yzone.sk

Semifinálové a finálové zápasy Univerzitných majstrovstiev Slovenska sa odohrali v dňoch 28. až 30. 1. 2022. Študenti slovenských univerzít bojovali o titul majstra v Hearthstone, CS:GO a League of Legends. Dostali sa vaši favoriti na vrchol? Poďme sa pozrieť, ako si viedli najlepšie univerzitné celky na Slovensku.

Hearthstone

Patriq678 s ľahkosťou uhral tretie miesto proti Dmnk0. Svojho oponenta bezproblémovo prečítal a svoje dominantné skóre 3:0 si potvrdil mocným Deathwing-om. Finálový zápas medzi hráčmi HilmJozo a majsssster bol nebezpečne vyrovnaný. Obidvaja hráči neustále dorovnávali skóre, až kým HilmJozo nevytiahol zo svojho balíku kariet smrteľnú kombináciu, a tým obhájil titul majstra Hearthstonu.

Zdroj: yzone.sk

Counter Strike: Global Offensive

V zápase o tretie miesto sa proti sebe v divokej prestrelke ocitli Comenius Esports a Esport UPJŠ. V prvom kole si partia Comenius celú dobu udržiavala náskok niekoľko kôl, až nakoniec Esport UPJŠ úplne prevalcovali so skóre 16:8. Zo začiatku druhého kola ich UPJŠ trochu potrápili, ale Comenius Esport ich opäť dokázali zlomiť a získať bronzové medaily 16:10.

Do finále sa dostali len tí najlepší z najlepších a tými sú práve Esport TUKE a UCM TEDI Bears Indigo. V prvom kole sa obidva celky neustále doťahovali, až kým neúnavní TEDI Bears zvíťazili 16:11. Druhé kolo si tím TUKE vytvorili veľký náskok štyroch bodov. Aj napriek náskoku si chalani z UCM zvládli vystrieľať víťazstvo 16:14, a tým sa stali majstrami UNI MSR v CS:GO.

Zdroj: yzone.sk

League of Legends

V nedeľu bolo na programe League of Legends a o tretie miesto sa na Rifte stretli skupiny UCM TEDI Bears Kappa proti UKF E-Sports. TEDI Bears Kappa dominovali v obidvoch kolách od samého začiatku až do konca. UCM TEDI Bears Kappa s ľahkosťou získavajú tretie miesto so skóre 2:0.

O titul majstra UNI MSR v League of Legends proti sebe bojovali bratské tímy ESTUBA Fractal a ESTUBA. V prvom kole skupina Fractal úplne zničila svojho protihráča s pomerom zabití 25:3. Hráčom ESTUBA sa to určite nepáčilo a svojmu oponentovi vrátili totálnu prehru s obrovským náskokom 21:1. V rozhodujúcom kole do toho dali obidva ESTUBA celky úplne všetko. Súboje boli úplne vyrovnané, až kým sa Fractal nechytil príležitosti a už tím ETUBA nepustil k slovu. Bratislavský hráči ESTUBA Fractal sa stali majstrami UNI MSR v League of Legends.

Zdroj: yzone.sk

Finálový víkend UNI MSR je tak na svojom konci a konečne poznáme, ktoré univerzity majú tých najlepších hráčov na Slovensku. Okrem toho sme spoznali mená výhercov kvízov či súťaže s proHR o Xbox Series X. Dúfame, že ste si zápasy a celý majstrovský víkend užili rovnako ako my a tešíte sa na ďalší univerzitný turnaj. Semifinále a finále si môžete pozrieť kedykoľvek na našom Twitch kanáli.

Zdieľať tento článok: