Zapoj sa do 2. Slovenskej univerzitnej e-športovej ligy a vyhraj ceny v hodnote až 3000 €!

Dávid Sollár

11.03.22 13:37

Čas čítania 01:19

CS:GO, LOL, SUEL

Zdieľať tento článok:

Do druhej najvyššej univerzitnej ligy sa môže prihlásiť každý tím, ktorý nefiguruje v prvej lige.

Neuspeli ste v kvalifikácii do Slovenskej univerzitnej e-športovej ligy (SUEL), prípadne ste tento event zmeškali? To vôbec nevadí! V letnom semestri je pre hráčov pripravená horúca novinka.

Slovenská univerzitná ešportová liga (SUEL) totiž prichádza s exkluzívnou druhou ligou, ktorá bude vystupovať pod oficiálnym názvom 2. Slovenská univerzitná e-športová ligahttps://bit.ly/RegistrujsadoSUEL22. Podobne ako prvá liga SUEL, aj druhá liga figuruje pod záštitou Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR a Študentskej rady vysokých škôl.

Aj v tomto prípade sa rozhodne máš na čo tešiť! V 2. Slovenskej univerzitnej e-športovej lige sa bude súťažiť v hre Counter-Strike: Global Offensive powered by Innovation Center, pričom na tímy čaká boj o prizepool v hodnote 500 € a vecné ceny v hodnote 1000 €!

Nebude chýbať ani hra League of Legends powered by Accenture s rovnakým prizepoolom 500 € a vecnými cenami v hodnote 1000 €.

Samotný projekt 2. Slovenskej univerzitnej e-športovej ligy je postavený čisto na systéme open registrácie. To znamená, že registráciou tvoj tím potvrdzuje svoju účasť v lige, kde môžete bojovať o prizepool a ďalšie ceny bez akýchkoľvek kvalifikácií!

Štart ligy je naplánovaný na 28.3., pričom zúčastniť sa jej môže každý tím, ktorý nefiguruje v klasickej Slovenskej univerzitnej e-športovej lige. Počet tímov z rovnakej univerzity nie je obmedzený, vítaný je preto každý tím, ktorý má záujem zmerať si sily s univerzitnými protivníkmi.

Formuláre na open registráciu zadarmo nájdeš tu (registrácie sa uzatvárajú 24.3.):

Ak sa ti doteraz nepodarilo vytvoriť tím, ale máš chuť súťažiť v 2. SUEL, nezúfaj! Vyplň formulár - https://bit.ly/2SUELFormular a tím UNI MSR v spolupráci s univerzitnými organizáciami spraví všetko preto, aby pre teba našiel spoluhráčov a pomohol ti vybudovať víťazný tím!

Generálnym partnerom 2. SUEL je stávková kancelária TIPOS.

Zdieľať tento článok: