Majstri SR, obhájcovia titulu či nové tímy z Poľska a Maďarska - spoznaj prvých 8 tímov Y-Games PRO Series

Martina Juhásová

02.04.22 05:02

Čas čítania 02:34

YGamesPROSeries

Zdieľať tento článok:

Zisti, ktoré tímy budú bojovať o prizepool 41 000€ v našej CS:GO lige.

Y-Games PRO Series 2. sezóna štartuje už 22. apríla a je na čase spoznať tímy, ktoré budú bojovať o titul víťaza a čo najväčší podiel z prizepoolu 41 000€.

Druhý ročník našej CS:GO ligy prichádza so zmenou v počte tímov, ktorý sa navyšuje o 6 finalistov. Tentokrát máme až 10 SK/CZ tímov, z toho 8 je pozvaných do ligy napriamo a 2 sa do ligy musia kvalifikovať. V roku 2022 sme navýšili aj počet zahraničných tímov - až 6 zostáv prijalo pozvanie do ligy.

V tomto článku ti predstavíme prvých 8 tímov, ktoré sa zúčastnia našej ligy:

Enterprise

Minuloroční víťaz ligy nesmie v novej sezóne chýbať. V napínavom Bo5 finále sa tímu v septembri 2021 podarilo zdolať Budapest 5 a získať tak historicky prvý titul. Následne pokračovali vo svojom boji aj na Majstrovstvách SR v elektronických športoch 2021, kde si vybojovali striebornú medailu. Enterprise prichádza do ligy s vynovenou zostavou a ambíciou na obájenie titulu a získanie finančnej výhry pre 1. miesto - 14 000€.

eSuba

Hlavná zostava organizácie eSuba zažije v druhej sezóne premiéru a vymení svoju akadémiu Youngsters, ktorá sa predstavila v prvej sezóne ligy. Aktuálni majstri SR v CS:GO prichádzajú do ligy vo svojej top forme a určite chcú premiérovú sezónu zvládnuť čo najlepšie.

Budapest 5

Comeback na PRO Series zažíva aj tím Budapest 5, ktorý patril k favoritom minulej sezóny a nakoniec obsadil 2. miesto v napínavom finále s Enterprise. Populárne maďarská zostava prešla obmenou po odchode Coolia, Kamiona a Bodita. Ako si s našou zostavou tímov poradí nové zloženie B5?

Zdroj: facebook.com/BudapestFive

ONYX

Nemecký tím s maďarskou zostavou prichádza na PRO Series práve so spomínanými "odídencami" z B5. Onyx sme v súbojoch proti našim tímom mohli vidieť na V4 Future Sports Festivale, kde si v prvom zápase play-in časti poradili so SINNERS. ONYX môže poriadne zamiešať karty a sme zvedaví, ako dopadne ich prvá sezóna v YGPS.

Zdroj: twitter.com

AGO

Poľská zostava AGO prijala naše pozvanie do ligy a prichádza ukázať svoje kvality. Rovnako ako ONYX, aj AGO reprezentovali svoju krajinu na V4FSF v Budapešti. Momentálne bojujú aj v ESL PRO League Season 15, kde ich čakajú posledné zápasy skupiny.

Zdroj: x-kom-ago.gg

Dynamo Eclot

"Bronzová zostava" aj takto by sme mohli označiť tím Dynamo Eclot, ktorý si v Y-Games PRO Series 2021 a MSR 2021 vybojoval 3. priečku. Do druhej sezóny vstupujú s viac menej nezmenenou zostavou, no s ambíciou na vyššie miesta ako tie minuloročné ;)

Sampi.Tipsport

Meno, ktoré v PRO Series už dôkladne poznáme - Sampi ukázali svoje kvality aj v predchádzajúcej sezóne PRO Series a rovnako aj na MSR 2021. Minuloročná púť ligou sa ukončila pred bránami semifinále, ako dopadne ich snaženie tento rok ?

Dark Tigers

Tím, ktorý nesmie v našej lige chýbať. Podobne ako pri Sampi, ani Tigre nezažili semifinálové súboje v prvej sezóne, ale za to si vybojovali postup na MSR 2021. Čo nám v tejto sezóne Dark Tigers predvedú ? Sledujte livestream už od 22. apríla.

Prvá osmička tímov je bližšie predstavená. Ďalších 6 pozvaných tímov predstavíme postupne na našich sociálnych sieťach a webe. 2 posledné mená tímov spoznáme už 8. apríla vo finále uzavretej kvalifikácie. Sledujte naživo v piatok 8.4. od 18:00 tu.

Druhú sezónu Y-Games PRO Series ti prinášajú hlavní partneri VÚB Banka,FORTUNAaQorpo.

Pre viac informácií sledujte:

Zdieľať tento článok: