Spoločnosť Take-Two pracuje na troch zatiaľ neoznámených remakoch. Súčasne sa predstaví nový titul už tento mesiac.

Michael Nagel

11.08.21 14:34

Čas čítania 01:10

Take-Two Interactive

Zdieľať tento článok:

Zdroj: Take-Two

Zároveň nová hra bude predvedená už tento mesiac

Take-Two na svojej prezentácii pre investorov zverejnila niekoľko faktov naznačujúcich, čo v blízkej budúcnosti chystajú. Spoločnosť zvyčajne rozdeľuje svoje projekty do štyroch kategórií: ,Immersive Core, Indie, Mobile a nové iterácie predtým vydaných titulov. Posledná z nich sa týka vývoja portov už existujúcich hier a remasterov starších titulov.

Na základe informácií, ktoré firma odprezentovala, má v pláne 6 týchto hier: GTA 5 remaster na PS5 a Xbox, ako aj samostatné vydanie GTA Online a v neposlednom rade je tu aj Kerbal Space Program. O tom, kedy vyjde GTA 5 remaster na nové konzoly a vydanie GTA online, sme vás informovali tu.


Okrem spomínaných existujú ešte tri nešpecifikované projekty, ktoré sa chystajú na remaster/remake. Vydavateľ neuvádza, aké označenie bude zodpovedajúce pre tieto hry. Take-Two vlastní 2K Games, Rockstar a Private Division. Jedno z týchto štúdií môže pracovať na remasteroch alebo opakovaných vydaniach ich hier.

Predpokladáme, že mnohých fanúšikov by potešili znovuvydania starších dielov GTA, revitalizované a prerobené na moderné systémy. Rockstar nemá vo zvyku pracovať na remakoch alebo remasteroch svojich starších hier. GTA 5 je výnimka. Hlavne preto, že odkedy v roku 2013 vyšla prvýkrát, stala sa najvýnosnejšou hernou sériou na svete.

A spoločnosť nespomína na slávu minulosti nečinne. Dali na známosť, že príchod celkom novej hry sa črtá už v auguste. Údajne má ísť o hru zasedenú do vesmíru Marvel superhrdinov a hrateľnosťou sa má podobať taktickej sérií XCOM. Určite vás budeme informovať, keď bude hra oficiálne predstavená.

Zdroje: take2games, vg247

Zdieľať tento článok: