ORANGE MSR 2021: Majstrami Slovenska v hre League of Legends sa stávajú hráči z tímu eSuba

Miriam Kubovová

18.10.21 11:24

Čas čítania 03:55

ORANGE MSR 2021

Zdieľať tento článok:

Veľké finále turnaja v League of Legends je za nami! Kto sa ako umiestnil na trunaji Acer Predator League of Legends?

Druhý októbrový víkend v rámci Orange Majstrovstiev Slovenska 2021 patril súboju legiend v hre League of Legends. O titul majstra sa pobilo 8 najlepších slovenských a českých tímov, ktoré do turnaja postúpili z online kvalifikácií.

Sledovať sme mohli napínavý zápas BO3 medzi tímami Carnis a Cryptova, ktorí súťažili o tretie miesto. O samotný titul majstra sa vo finálnej BO5 napokon pobili najlepší z najlepších - tímy Dynamo Eclot a eSuba! Grandfinále turnaja Acer Predator League of Legends je už za nami a my ti prinášame zhrnutie toho, čo sa včera na bojisku udialo.

MSR 2021 ti prináša exkluzívny partner Tipos. League of Legends turnaj ti prinášajú hlavní partneri – Acer Predator a Budiš.

Carnis 0 : 2 Cryptova

Mohli sme sledovať kratšiu dvojmapovú sériu, ktorú získali hráči z Cryptovy jednoznačne na svoju stranu. Cryptove sa darilo vyvíjať tlak na všetkých stranách mapy, v prvej hre mali viac ako 10 tisícové vedenie v goldoch. Zatiaľ čo Nuffy a Esgi hrali agresívnu hru na bote, Tassa vyvíjala tlak na tope a Carniss len so sklopenými ušami sledovali, ako v súbojoch ich tím postupne vymieral. Individuálne výkony môžeme pochváliť aj zo strany Carniss, obzvlášť na sólo linkách, ako napríklad od hráča Vašekfella. Sledovať sme mohli aj nafeedenú Samiru, ktorá však nedostala podporu od tímu a napokon nedokázala dokončiť svoje pokusy o zabitie súpera.

Z tejto BO3 si tým pádom zaslúžene odnáša Cryptova bronzové medaily a finančnú odmenu v hodnote 300€.


Dynamo Eclot 1 : 3 eSuba

V prvej hre sme mohli sledovať krásne výkony zo strany eSuby. Rozdiel mali v ôsmich vežičkách, v goldoch a vo všetkých drakoch. Pár krát sa im vymkli niektoré súboje z pod kontroly. Dynamo Eclot nachvíľu prebralo vedenie do svojich rúk, avšak hráči eSuby si dokázali získať späť kontrolu nad mapou a hneď v prvej hre nám ukázali dominantný zastrašujúci výkon.

Na druhej mape sa podarilo tímu Dynamo Eclot zhodiť na malú chvíľu eSubu z koňa. Mohli síce získať víťazstvo do svojich rúk omnoho skôr, avšak dali si na čas a napokon pokojne a štýlovo dorovnali skóre druhou mapou na 1:1. To bohužiaľ bolo aj ich jediný získaný bod, pretože tretia hra sa opäť niesla v dravom duchu v prospech eSuby. Napriek tomu, že eSuba nepredviedla veľmi kontrolovanú hru, mali sme pocit, že Dynamo Eclot nevedel, čo v ťažkých tímových bitkách robiť. Súboje boli vcelku vyrovnané, avšak množstvo chýb a zlá komunikácia, ktorú Eclot predviedol v tretej hre, eSuba využila. Zvládla v konečnom team-fighte získať ACE a v 28-minúte ukončila trápenie svojho protivníka.


Esuba získala vo finálovom štvrtom zápase prvý a zároveň jediný penta-kill v celom Orange MSR 2021, čím len potvrdila to, že sú na česko-slovenskej scéne v hre League of Legends jednoducho najlepší. V 26. minúte si komentátori mohli vykričať hlasy od nadšenia, ktoré pociťovali pri fantastickom výkone zo strany eSuby. Dynamo Eclot boli skvelí, avšak hráči tímu eSuba sú najlepší, čo potvrdzuje aj to, že sa stávajú štvornásobným majstrom SR v hre League of Legends!

Srdečne gratulujeme všetkým víťazom, ktorí sa umiestnili na popredných priečkach a zároveň ďakujeme všetkým hráčom, ktorí sa zúčastnili na Orange MSR 2021! GG WP.


Finálne poradie tímov na Orange MSR 2021 v turnaji Acer Predator League of Legends:

  • 1. eSuba - 1400 €
  • 2. Dynamo Eclot - 600 €
  • 3. Cryptova - 300 €
  • 4. Carnis - 150 €
  • 5.-6. Olmíci
  • 5.-6. HEET
  • 7.-8. Imobilné Ratraky
  • 7.-8. Ultimátny Klubík Kamarádů


Vysielaním nás po celý čas sprevádzali moderátori Anton „Grave“ Cvik a Jaro Melišek. O komentáre zápasov sa počas celého víkendu postarali Jozef Guzmický, Martin Buch a Peter Sitár. Novinkou na MSR bol aj Tipos Analyst Desk, počas ktorého zhodnotili zápasy tímov analytici Jaroslav Melišek a Jakub Goga. Špeciálnym hosťom finálového večera v turnaji Acer Predator League of Legends bol aj perkeftný komentátor a streamer Petr ''Xnapy'' Jirák.


E-športová organizácia eSuba si na MSR 2021 pripísala už dva majstrovské tituly!

Prvý októbrový víkend v rámci MSR 2021 patril turnaju Dr. Max CS:GO s prizepoolom 8 500 €, my sme ti v našom minulom článku priniesli kompletné zhrnutie toho, ako veľkolepé finále prebiehalo. V tomto turnaji si odniesli prvenstvo taktiež hráči z tímu eSuba. Okrem peknej finančnej odmeny získali i postup na V4 Future Sports Festival.

Počas celých majstrovstiev SR beží aj exkluzívna súťaž v ktorej môžu fanúšikovia vyhrať letecký zájazd s plnou penziou na blížiace sa majstrovstvá sveta v Eilate, V4 Future Sports Festival a iné vecné ceny. Viac info o súťaži nájdete tu.

Orange MSR 2021 sa ešte stále nekončia!

Nezabudni dať odber na náš kanál na Twitchi, aby ti neušlo žiadne živé vysielanie! Najbližší piatok nás čaká turnaj v titule FIFA 22! Obľúbená športová hra nesmie na MSR chýbať vo svojej novej verzii. Na MSR si na svoje prídu hráči hrajúci na konzole PlayStation. TOP 4 hráči si v každom turnaji rozdelia 750€. Sleduj priamy prenos turnaja na streamovacej platforme Twitch a priamo na TV obrazovkách vďaka ChuckTV.


Prihlás sa do našej STREDOŠKOLSKEJ ligy s registráciou zadarmo a možnosťou vyhrať ceny v hodnote viac ako 5500 eur. Registráciu nájdete TU.

Zdieľať tento článok: