ORANGE MSR 2021: Šampionát DR.MAX CS:GO smeruje do finále! Ktoré z tímov sa proti sebe postavia v zápase o titul?

Patrik Valt

09.10.21 22:02

Čas čítania 05:09

ORANGE MSR 2021

Zdieľať tento článok:

Zdroj: MSRvES/Facebook.com

Súhrn tretieho hracieho dňa ORANGE MSR 2021: Dr. Max CS:GO.

Ako každý rok, tak aj tento sa najlepšie české a slovenské tímy zúčastnia Orange Majstrovstiev Slovenska 2021 a počas najbližších troch októbrových víkendov nám predvedú, čo je v ich silách.

MSR 2021 ti prináša exkluzívny partner TIPOS. CS:GO turnaj ti prináša Lenovo Slovakia.

Skupinová fáza dosiahla svoj koniec. Dočkali sme sa množstva príjemných, ale aj tých nepríjemných prekvapení. Najlepšie tímy putujú do zajtrajšieho finále. Bojovať sa bude nielen o titul majstra, ale aj o postup na prestížny turnaj v CS:GO – V4 Future Sports Festival. Predošlé zhrnutia skupinovej fázy si môžete pozrieť cez nasledujúce odkazy: štvrtkový súhrn, piatkový súhrn.


Prvý víkendový deň sa niesol v znamení vypätých emócií a nemilosrdných súbojov o postup do finále Orange MSR 2021. Víkend bol odštartovaný zápasmi, ktoré spadali ešte pod skupinovú fázu. Víťazi týchto zápasov sa podvečer stretli zoči-voči v semifinále. Tímy nielenže bojujú o titul majstra, ale aj o miestenku na prestížny turnaj V4 Future Sports. Prinášame vám súhrn dnešného semifinálového dňa.


ENTROPIQTEAM PRAGUE vs. SAMPI.TIPSPORT – 0:2

Začiatok napínavého zápasu sa odohral na mape INFERNO. Pomerne s chladnou hlavou si tím Entropiq Prague pripísal prvé kolá zápasu na svoju stranu. Netrvalo dlho a Sampi.Tipsport rázne odpovedal ziskom vedenia (6:3). Súboj bol nesmierne vyvážený. Entropiq Prague dokázal zmenšiť náskok na 8:10, ktorý stále hral v prospech tímu Sampi.Tipsport. Tu však prišiel nečakaný zlom celej prvej časti zápasu. Sampi.Tipsport ukázali svoju neuveriteľnú bojovnosť a chuť vyhrať. Zdvihli vedenie na 15:9. Súperi z tímu Entropiq Prague už však nedokázali odpovedať a celá mapa skončila v prospech tímu Sampi.Tipsport (16:9 – 1:0).

Záverečná polovica duelu medzi Entropiq Prague a Sampi.Tipsport sa odohrala na mape DUST2. Strelci z celku Entropiq Prague sa po prestávke vzchopili a vystrelili vedenie v ich prospech (5:0). Aj napriek skvelým výkonom tímu Entropiq Prague, celok Sampi.Tipsport potvrdzoval svoje bojovné schopnosti aj v druhej polovici zápasu. Nielenže dokázal vyrovnať stav na 11:11, dokonca v zisku potrebných bodov pokračoval. Entropiq Prague sa však nevzdal a veľmi schopne odolával dominancii Sampi.Tipsport. Zápas sa skončil neskutočne napínavou situáciou na Ačkovom Plante. Druhá časť zápasu sa skončila v prospech tímu Sampi.Tipsport s výsledným skóre 16:14 a úspešnou sériou 2:0.


Zdroj: YGamesSlovakia/Facebook.com


CRYPTOVA vs. DYNAMO ECLOT – 0:2

Prvá časť súboja o postup do semifinále sa odohrala na mape INFERNO. Tím Cryptova si dokázal v prvých minútach zápasu získať príjemný náskok (6:3). Dominancia tímu Dynamo Eclot nenechala na seba dlho čakať. Strelcom celku Dynamo Eclot sa mimoriadne darilo. Dokázali sa pozbierať z prvotných prehier začiatočných kôl a razantne získali vedenie. Záverečný náskok v prospech tímu Dynamo Eclot (15:9) utvrdila presila tímu 4v1, kde bez pochýb potvrdili zisk prvého bodu v sérii (1:0). Posledné kolo, ktoré sa odohralo na mape INFERNO bolo už len čerešničkou na torte v podaní Dynamo Eclot. Prvá mapa sa skončila výsledkom 16:9 v prospech celku Dynamo Eclot (1:0).

Druhá časť zápasu rozhodla o postupe do semifinále Orange MSR 2021. Pomerne rázny súboj sa odohral na mape ANCIENT. Na tejto mape celok Dynamo Eclot neustále preukazoval dominanciu v danom súboji. Skóre 11:3 v prospech Dynamo Eclot nešlo už nijak zvrátiť. Aj napriek snahe strelcov z tímu Cryptova, dokázal tím Dynamo Eclot udržať vedenie až do samotného konca. Záverečná polovica sa skončila výsledkom skóre 16:11 v prospech Dynamo Eclot (2:0). Hráči si tým zaistili postup do nekompromisného semifinále, v ktorom pôjde skutočne o všetko.


Zdroj: YGamesSlovakia/Facebook.com


ENTERPRISE ESPORTS vs. DYNAMO ECLOT – 2:0

Dočkali sme sa prvého semifinálového súboja. Na mape OVERPASS sa proti sebe postavili tímy Enterprise Esports a Dynamo Eclot. Už z prvých minút zápasu bolo zrejmé, že favoritom v tomto dôležitom strete na turnaji Orange MSR bol celok pod vedením skúseného EMCORA. Tím Enterprise Esports si okamžite vzal vedenie na svoju stranu. Úctyhodné a koordinované schopnosti celku Enterprise Esports zaistili vedenie 11:6. Nervozita a nepokoj hráčov bol čoraz viac citeľnejší. V stávke je postup do finále. Stalo sa to, čo málokto čakal. Dynamo Eclot bol schopný priblížiť sa k vyrovnanému stavu (10:11). Nečakané sa stalo skutočnosťou! Diváci na obrazovkách mohli sledovať zápas s vyrovnaným stavom (14:14). Úžasný priebeh zápasu, neskutočné emócie na oboch stranách. To všetko bolo ukončené celkom Enterprise Esports veľkolepým ziskom dvoch kôl v rade. Mapa OVERPASS sa skončila výsledkom 16:14 v prospech tímu Enterprise Esports (1:0).

Ďalšia mapa v poradí, na ktorej sa všetko rozhodne. Súboj na mape MIRAGE bol už od začiatku nerozhodný. Už v prvých kolách mohli diváci vidieť nerozhodný stav. Táto situácia sa častokrát opakovala. Zlom nastal v momente, keď sa do vedenia dostali strelci z tímu Dynamo Eclot (14:12). Stačili len dve kolá, aby celok pod vedením BFULLA vyrovnal celkový stav v sérii. Enterprise Esports však odpovedalo ziskom až štyroch kôl po sebe a tým si zaistilo miestenku vo finále! Famózny zápas sa skončil výsledkom 16:12 v prospech ostrieľaného tímu Enterprise Esports.


Zdroj: YZONEsk/Twitch.tv


ESUBA vs. SAMPI.TIPSPORT – 2:0

Druhý veľkolepý semifinálový súboj začal na mape VERTIGO. Obidva tímy preukázali neskutočnú bojovnosť. Kolosálne súboje, ktoré sa odohrali na obidvoch stranách boli rozhodujúce v následnom postupe. Tím Sampi.Tipsport si ukradol päť začiatočných kôl na svoju stranu. V takejto príjemnej a dynamickej hre celok Sampi.Tipsport pokračoval aj naďalej. Získal si poriadny náskok v podobe bodového vedenia 7:2. Tím eSuba sa však nenechal tak ľahko poraziť a rázne odpovedal. Strelci eSuby vyrovnali bodový stav na 7:7. Rezolútne a energicky zobrali priebeh zápasu na svoju stranu. Tím eSuba dominoval a zisk dôležitého bodu stvrdil výsledkom 16:11 (1:0).

Druhá časť dôležitého zápasu na mape ANCIENT už len nadviazala na predchádzajúci súboj. Nerozhodné strety, častokrát vyrovnaný stav, obdivuhodné Fragy na oboch stranách. To všetko diváci zhliadli na svojich PC či TV obrazovkách. Aj napriek snahe celku Sampi.Tipsport, eSuba ukázala mimoriadnu silu. Perfektné koordinované akcie a neskutočná energia hráčov zaistila tímu eSuba výhru. Druhá časť súboja sa vyznačovala aj mimoriadne napínavou situáciou. Na tabuľke svietilo nerozhodné skóre 13:13. Nakoniec tri vyhraté kolá v rade potvrdili výhru v prospech eSuby. Posledný semifinálový zápas sa skončil s výsledkom 16:13 v prospech celku eSuba (2:0).


Zdroj: YZONEsk/Twitch.tv


Víťaz víkendového turnaja získa 5 000 €, pričom celkový Prize Pool je 8 500 € a navyše si vybojuje i miestenku na V4 Future Sports Festival, kde už majú rezervované miesta Enterprise či Sinners a Prize Pool sa tu šplhá do neskutočných 300 000 €, pričom víťaz berie polovicu!

Pripomíname, že ak sa počas tohto víkendu zapojíte na streamovacej platforme Twitch do diskusie, podľa pokynov moderátorov, môžete získať jeden z parádnych skinov od The Riot - CS:GO Shop, zásobu Red Bullov či iné vecné odmeny.

Finále je tu! Záverečné zápasy sa odohrajú v posledný víkendový deň (10.10. 2021). Harmonogram finálových zápasov nájdeš na našej facebookovej stránke. Sleduj všetky LIVE zápasy na streamovacej platforme Twitch alebo priamo cez Vašu TV obrazovku vďaka ChuckTV.


Zdieľať tento článok: