ORANGE MSR 2021: Veľkolepé finále. Tím eSuba zvíťazil vo fenomenálnom záverečnom grandfinále nad celkom Enterprise Esports!

Patrik Valt

10.10.21 21:33

Čas čítania 04:21

ORANGE MSR 2021

Zdieľať tento článok:

Súhrn posledného grandfinálového dňa ORANGE MSR 2021: Dr. Max CS:GO.

Ako každý rok, tak aj tento sa najlepšie české a slovenské tímy zúčastnia Orange Majstrovstiev Slovenska 2021 a počas najbližších troch októbrových víkendov nám predvedú, čo je v ich silách.

MSR 2021 ti prináša exkluzívny partner TIPOS. CS:GO turnaj ti prináša Lenovo Slovakia.

Dočkali sme sa. Finále ORANGE MSR 2021 sa odohralo skutočne vo veľkolepom štýle. Posledný víkendový deň sa stretli proti sebe najlepšie tímy v boji o titul majstra a o tretie miesto na šampionáte. Predošlé zhrnutia skupinovej fázy a semifinálových zápasov si môžete pozrieť cez nasledujúce odkazy: štvrtkový súhrn, piatkový súhrn, sobotňajší súhrn.



Posledný deň šampionátu ORANGE MSR 2021: Dr. Max CS:GO odštartoval zápasom o tretie miesto. Formát zápasu bol BO3 (best-of-three). Proti sebe sa postavili tímy Sampi.Tipsport a Dynamo Eclot. Išlo o skutočne napínavý súboj. Zápas sa nakoniec skončil druhou mapou v prospech celku Dynamo Eclot.

Pár hodín po zápase o tretie miesto sa diváci dočkali kolosálneho finále. Strelci z tímov eSuba a Enterprise Esports sa postavili zoči-voči v nekompromisnom súboji o titul majstra SR v elektronických športoch. Tentokrát išlo o formát BO5 (best-of-five). Prinášame vám súhrn posledného finálového dňa šampionátu ORANGE MSR 2021: Dr. Max CS:GO.


Sampi.tipsport vs. dynamo eclot - 0:2 (zápas o tretie miesto)

Prvý stret tímov v súboji o tretie miesto sa odohral na mape INFERNO. Celok Sampi.Tipsport odštartoval zápas sériou výhier prvotných kôl. Na tabuľke svietilo skóre 7:1 v prospech hráčov zo Sampi.Tipsport. V tomto momente Dynamo Eclot začalo rázne odpovedať. Sériou výhier sa dostalo do vedenia (9:8). Rozbehnutý kolos s názvom Dynamo Eclot nešlo zastaviť. Vedenie sa postupne zvyšovalo. Vyvrcholilo to posledným kolom, v ktorom už bolo jasné, že strelci z tímu Dynamo Eclot dominujú. Prvú mapu stvrdili víťazstvom 16:8 (1:0)!

Víťazstvo sa rozhodlo na mape DUST2. Zo začiatku to vyzeralo, že je zápas vyrovnaný. Obidva tímy preukazovali silnú bojovnosť. Avšak rozbehnutý vlak zo strany Dynamo Eclot nenechal na seba dlho čakať. Okamžite začal dominovať. Hráči z celku Dynamo Eclot boli neustále vo vedení. Aj napriek neskutočnej snahe tímu Sampi.Tipsport, strelci z celku Dynamo Eclot udržali vedenie až do konca. Zápas o tretie miesto sa ukončil jednoznačným posledným kolom v prospech tímu Dynamo Eclot! Tretie miesto potvrdili výsledkom 16:11 (2:0).



enterprise esports vs. esuba - (2:3)

Finálový súboj sa začal na mape INFERNO. V súboji, v ktorom išlo skutočne o všetko ukázali obidva tímy obdivuhodné výkony. Celý zápas bol nesmierne vyrovnaný. Ak jeden tím obsadil výherný bod, ten druhý ho okamžite dobehol a vyrovnal. Pri vyrovnanom skóre 10:10 na oboch stranách prišiel nečakaný zvrat. Tím Enterprise Esports získaval jedno kolo za druhým. Tento bod zlomu bol neskutočne dôležitý pre strelcov z tímu Enterprise Esports, ktorí odviedli vynikajúcu prácu a s pokojom zvíťazili na mape INFERNO. Zisk víťazného bodu potvrdili v poslednom kole, v ktorom zdolali celok eSuba pomerom skóre 16:12 a zaslúžene si vybojovali prvý bod v sérii (1:0 v prospech Enterprise Esports).


Zdroj: YZONEsk/Twitch.tv


Druhá mapa záverečného zápasu bola NUKE. Diváci sledovali nesmierne dynamický súboj v podaní oboch strán. Začiatok mapy hral bez pochýb v prospech tímu eSuba. Prvotné kolá strelci z celku eSuba jednoznačne dominovali. Bolo to zreteľné aj z tabuľky, na ktorej svietilo skóre 11:3 v prospech tímu eSuba. Neuveriteľný náskok hral v prospech dominantnej eSuby! Enterprise Esports sa snažilo odpovedať. Postupne tím Enterprise Esports znižoval obrovský náskok eSuby. Avšak nebolo to dostačujúce. Rozbehnutá eSuba sa nenechala poraziť a víťazstvo stvrdili výsledkom 16:6 (1:1).


Zdroj: YZONEsk/Twitch.tv


Nasledovala mapa OVERPASS. Opäť eSuba potvrdila svoje kvality a to nielen tímové, ale aj individuálne. Celok Enterprise Esports sa snažil zvrátiť vývoj hry na svoju stranu, no neúspešne. Aj napriek tomu, že Enterprise Esports predviedli dychberúci comeback, tím eSuba zvíťazil na mape OVERPASS tesným pomerom skóre 16:14 (2:1 v prospech tímu eSuba).


Zdroj: YZONEsk/Twitch.tv


Štvrtá mapa MIRAGE by sa dala opísať frázou: ,,Ako na hojdačke." Začiatok mapy bol jednoznačne pod kontrolou tímu Enterprise Esports (7:3). Takýmto vynikajúcim tempom strelci z celku Enterprise Esports pokračovali. Získavali kolo za kolom a postupne zvyšovali náskok v ich prospech (11:3). Tím eSuba nedokázal zastaviť vynikajúci postup celku Enterprise Esports. Najjednoznačnejšia mapa v grandfinále sa ukončila pomerom skóre 16:4 v prospech tímu Enterprise Esports. Tým si celok pod vedením EMCORA zabezpečil vyrovnaný stav v sérii (2:2). Súboj o titul majstra SR v elektronických športoch sa tak rozhodoval na poslednej piatej mape celého grandfinále!


Zdroj: YZONEsk/Twitch.tv


Záverečná mapa (ANCIENT) samotného grandfinále bola zo začiatku opäť nerozhodná na obidvoch stranách. Strelci z celku eSuba si dokázali získať vedenie, no hráči Enterprise Esports im stále šliapali na päty. Súboj, v ktorom sa rozhodoval víťaz celého grandfinále vyžaroval obrovskú energiu zo strán súperiacich tímov. Napokon hráči z tímu eSuba získali skvelý záverečný náskok v podobe 15:9. V tomto momente už skutočne eSuba posledným kolom potvrdila víťazstvo celého grandfinále. Titul majstra Slovenskej republiky v elektronických športoch získali hráči modrého tímu eSuba! Posledná záverečná mapa skončila pomerom skóre 16:9 v prospech celku eSuba (3:2).



Víťaz šampionátu ORANGE MSR 2021: DR.MAX CS:GO je známy! Tím eSuba získal titul majstra Slovenskej republiky v elektronických športoch a jednoznačne si zaistil postup do prestížneho turnaja V4 Future Sports Festival. Tretie bronzové miesto obsadil tím Dynamo Eclot. Záverečné zápasy v hre CS:GO síce dosiahli svoj koniec, no ORANGE MSR 2021 naďalej pokračujú!

Sledujte nadchádzajúce súboje v hre League of Legends už tento štvrtok! Harmonogram nadchádzajúcich zápasov a bližšie informácie o MSR21 nájdeš na našej facebookovej stránke. Sleduj všetky LIVE zápasy na streamovacej platforme Twitch alebo priamo cez Vašu TV obrazovku vďaka ChuckTV.


Zdieľať tento článok: